GALDU KLĀŠANA SVĒTKOS VISĀ LATVIJĀ.

Tuvojoties kādiem lielākiem vai arī maziem svētkiem, vienmēr svarīgs kļūst galda klāšanas jautājums un arī tas, kur un arī kādu kūku celt galdā ciemiņiem. Arī tad, ja jārīko banketi telpās vai arī izbraukuma banketi, ir nepieciešams pirkt labu galda klāšanas pakalpojuma sniedzēju, lai nebūtu jāviļas gan cenā, gan ēdiena daudzumā. Konditorejas Rīgā bieži mēdz piedāvāt ne vien galda klāšanas servisu, bet pieņem arī individuālus pasūtījumus vairāka stila ēdienu un konditorejas izstrādājumu gatavošanai. Kad tuvojas dažādas jubilejas, konditorejas pakalpojumi kļūst īpaši aktuāli, jo kura, gan negribas savus ciemiņus pacienāt ar ko gardu! Konditorejas izstrādājumi būs viena no pieprasītākajām ēdienu grupām, kas tiek pasūtītas, tāpēc servisu sniedzēju būs diezgan dažādi.

 

KLIŅĢERU UN KŪKU CEPŠANA PĒC PASŪTĪJUMA.

Tortes, kūkas, kliņģeri, bulciņas, pīrādziņi, rauši un, loģiski,  kūciņas – ko gan vēl var vēlēties saldummīļi savos svētkos. Ja pasūtat kūku, torti vai kliņģeri, tad iesakām iepazīties ar konditorejas darbu, lai labāk izprastu to, vai piedāvājums ir pa prātam, kā arī iepazīties ar cenu, lai vēlāk nerastos lieki pārpratumi. Labākais būs zelta vidusceļš, kurā ir samērīga cenas un, loģiski,  piedāvājumu attiecība.  Kūkas pēc pasūtījuma Rīgā var pasūtīt gan speciālās konditorejās, gan pie konditoriem, kuri pieņem individuālus pasūtījumus. Šādu pasūtījumu cena sastāda ne vien produktu izcenojums, bet arī konditora ieguldītais darbs un arī laiks, tādējādi, ja arī cena būs par pāris eiro augstāka kā pērkot jau gatavu preci, der atcerēties, ka kliņģeris vai kūka tiek cepts individuāli un, protams,  vienmēr būs svaigs un gards.

 

IZBRAUKUMU GALDA KLĀŠANA VISĀ LATVIJĀ.

Vēl viens ievērojams pasūtījumu veids, ko nereti piedāvā dažāda stila konditorejas, ir banketa galdu klāšana, jeb vienkārši banketi. Šis pakalpojums ir tik pat populārs un līdz ar to pieprasīts kā konditorejas pasūtījumu veikšana, kūku un kliņģeru cepšana. Galda klāšana izbaukumā kļūst aktuāla, sākoties siltajam laikam un vasaras sezonai, tāpēc šo laiku varētu saukt par ienesīgāko izbraukuma banketa rīkošanai gan telpās, gan ārpus tām. Lielu lomu banketa galda klāšanā spēlē cenas un līdz ar to daudzuma attiecība, tālab pircējiem vēlams iepriekš iepazīties ar rekomendācijām par konkrēto konditorejas vai galda klāšanas kompāniju. Loģiski, banketa galda klāšanas pakalpojums no ēdinātaja puses, ir izstrādāts gan ēdienkartes ziņā, gan vairāku citu blakus pakalpojumu sakarā. Viss ēdiens allaž tiek gatavots īsi pirms pasniegšanas, tālab nevajag uztraukties par to, vai pasniegtais ēdiens būs svaigs un garšīgs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *