Kam būtu jāvērš uzmanība, kad vajadzīgas tortes uz pasūtījumu?

Megapolisos jau diezgan sen bija tiešām populāri pasūtīt pārtiku, tas attiecas arī uz tādu pakalpojumu piemēram, kā uzkodas banketam. Parasti visi biznesmeņi svētkus rīkoja pie sevis mājas teritorijā vai arī viesu mājās, savukārt galdu klāšana izbraukumā un uzkodas banketam tiek pasūtītas pie pārbaudītiem cilvēkiem. Un torte no vietējā veikala nekad nebija populāra, tādēļ jau sen turīgi klienti deva priekšroku tāda veida precei kā tortes pēc pasūtījuma. Tā kā viss apkārt attīstās kā arī pilnveidojas, izveidojās daudzas beķereja Rīgā un citās pilsētās Latvijas teritorijā, kur piedāvā ne vien iespēju pasūtīt torti, bet arī būs nodošināta galdu klāšana izbraukumā. Turklāt galdu klāšana cenas ziņā vairs nemaz nav tik dārgs pasūtījums. Un vēl atrodot savu konditoreju, Jums vairs nemaz nav jādomā, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri.

Tortes pēc pasūtījuma Rīgā vai citās Latvijas pilsētās, kā var atrast labāko?

Pirms tam, kā pasūtīt torti būtu jāatceras uz kādu pasākumu tā ir domāta, tā kā, protams, konditoreja Jums var sagatavot jebko. Taču jāsaprot, kad uz jebkuriem svētkiem nebūs vajadzīga torte kāzām un otrādi. Šodien tortes pēc pasūtījuma jau ir ļoti dažādas. Tās var būt ekonomiskas un pat ļoti dārgas. Labs risinājums jau ir opcija pasūtīt torti, kas sastāv no kūciņām, tad nav jāgriež torte, un tas varētu būt lētāks nekā pirkt vienu lielu. Mēs jau visi zinam, ka konditorejas izstrādājumi un tortes varētu būt ar ļoti atšķirīgiem pildījumiem un pamata sastāvdaļām. Parasts pildījums jau ir populārākā izvēle, laikā kad tiek sūtītas tortes pēc pasūtījuma Rīgā, kur visbiežāk biskvīts ir mitrināts ar saldūdeni un tiek likta klāt ogu vai augļu kārta. Tāds rīcības variants ir vislētākais. Kaut gan varbūt izvēlēties ko interesantu un tad pasūtīt torti, pieņemsim, no burkāniem vai varbūt siera kūku? Un protams nevar aizmirst par pašu noformējumu, bez šaubām šis ļoti ietekmē cenu, ko Jums piestādīs konditoreja.

Kam jākoncentrē uzmanība, gadījumā ja būs rīkoti banketi?

Tagad banketi parasti ir diezgan ierasta lieta. Pie tam dažādas konditorejas Rīgā vai arī citur mūsu valstī var piedāvāt kā uzkodas banketam, tā arī tādu lietu kā galda klāšana. Savukārt klientiem, brīdī, kad tiks pārrunāta pati banketu ēdienkarte, jāpiedomā konkrēti pie dažiem momentiem. Banketu ēdienkarte vai produktu uzskaite tiek realizēta sekojoši. Aukstās uzkodas banketam, kurās ir dārzeņi un sieri, dažādi kanape, tiek skaitītas vidēji līdz 400g uz cilvēku. Karstās uzkodas var būt līdz 100 gramiem uz viesi, taču salāti būs līdz 250g . Bet pamatēdiens, kurš tiek apvienots ar piedevām, ir pati gaļa, kur gaļa ir līdz 250 g, bet piedevas – 150 g,.. Augļu uzkodas banketam vienam viesim tiek paredzētas līdz 200g, bet konditorejas izstrādājumi – līdz 200 gramiem. Tādā veidā sanāk 1500g uz viesi. Kad ir aprēķināta galdu klāšana cenas ziņā, skaitīts tiek klāt gan produktu daudzums, gan tiek skaitīta galda klāšana.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *